CREST WATERSPORTS CENTER

Το Crest Watersports Center ιδρύθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1980, με σκοπό να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων θαλάσσιων σπορ, που θα προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών ή θα είναι η αρχή ενός δια βίου πάθους.

Σήμερα, αυτός ο ενθουσιασμός και η αγάπη για το Watersports έχει μετατρέψει το Crest σε ένα ακμάζον αθλητικό κέντρο, το οποίο είναι ενημερωμένο με όλο τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και σπορ, παρέχοντας μια υπέροχη στιγμή για άτομα και ολόκληρη την οικογένεια. Είμαστε υπερήφανοι για την ποικιλομορφία των διδακτικών μας ικανοτήτων, προσφέροντας διδασκαλία στα ελληνικά, τα αγγλικά και τα ρωσικά και έχουμε διδάξει σε παιδιά θαλάσσια σπορ από τα 4 χρονών. Έχουμε επίσης συνεργαστεί με άτομα με διάφορες αναπηρίες και καλωσορίζουμε όποιον μοιράζεται την αγάπη μας για τη ζωή στη θάλασσα.


Επιπλέον  
Μήνυμα προς τον πωλητή

ΑλιείαΠροϊόντα που Βρέθηκαν: 3

Είδη αλιείας

Ocean Trawler Selene 55 διαθέσιμο για ναύλωση στην Κύπρο

Μπορούμε να σας παραλάβουμε από: Larnaca, Ayia Napa, Protaras, Paphos, Latchi, Polis, Pissouri.

Ναύλωση ημέρας: έως 12 επιβάτες.

Με διανυκτέρευση στο σκάφος - κατόπιν αιτήματος.
Εβδομαδιαία ναύλωση κατόπιν αιτήματος.
Ναύλωση αλιείας κατόπιν αιτήματος.

Κλήση: +357 99 21 23 69

Μέγιστη χωρητικότητα (συμπεριλαμβανομένου του οδηγού) 5 άτομα.

Βρισκόμαστε στην παραλία Μαρίνα του Αγίου Ραφαήλ στη Λεμεσό.

Μετά την πληρωμή, θα σας δοθεί ένα κουπόνι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέσα σε 1 μήνα.

Το κουπόνι θα αναφέρει τον αριθμό τηλεφώνου και το email με το οποίο μπορείτε να συμφωνήσετε για μια βολική ώρα για την ενοικίαση μηχανοκίνητου σκάφους.

(1)

Πηγαίνουμε για ψάρεμα από τη Λεμεσό ST RAPHAEL MARINA!

Μπορούμε να πάρουμε το σκάφος το πολύ 6 άτομα.

Χρόνος αλιείας:

  • Αναχώρηση για τον τόνο από την Αγία Ραφαήλ Μαρίνα Λεμεσού 4:30 π.μ.
  • Για το χταπόδι αναχωρούμε από την Αγία Ραφαήλ Μαρίνα Λεμεσού στις 7:00 π.μ.
  • Για καλαμάρια αναχωρούμε από την Αγία Ραφαήλ Μαρίνα Λεμεσού στις 5:00 μ.μ.
  • Για εποχιακά θαλασσινά ψάρια αναχωρούμε από την Αγία Ραφαήλ Μαρίνα Λεμεσού στις 7:00 π.μ.